کد خبر : 4653
تاریخ انتشار : پنجشنبه 13 مهر 1402 - 12:30

۲۱ هزار بهره‌بردار انگور در کردستان فعالیت دارند

۲۱ هزار بهره‌بردار انگور در کردستان فعالیت دارند

سنندج- ایرنا- معاون امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: ۲۱ هزار بهره بردار انگور در استان فعالیت دارند و برآورد شده است امسال افزون بر ۱۶۰ هزار تن از این محصول را تولید کنند. زاهد حاجی‌میرزایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه برداشت انگور در استان از شهریور

۲۱ هزار بهره‌بردار انگور در کردستان فعالیت دارند

سنندج- ایرنا- معاون امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: ۲۱ هزار بهره بردار انگور در استان فعالیت دارند و برآورد شده است امسال افزون بر ۱۶۰ هزار تن از این محصول را تولید کنند.

زاهد حاجی‌میرزایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه برداشت انگور در استان از شهریور آغاز شده و تا اواخر مهرماه ادامه دارد، اظهار کرد: با توجه به وضعیت بارندگی و عملیات باغداری انجام شده توسط باغداران و مشاوره انجام شده توسط کارشناسان ، پیش بینی می شود امسال ۱۶۰ هزار تن از این محصول در استان برداشت شود.

وی با بیان اینکه سطح باغات کردستان ۵۶ هزار هکتار است، اظهار کرد: از این میزان بیش از ۱۷ هزار هکتار آن به کشت انگور اختصاص پیدا کرده است.

معاون امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه بیشترین سطح باغات انگور استان دیم است، اضافه کرد: بیش از ۱۳ هزار و ۷۰۰ هکتار از باغات انگور استان دیم و مابقی آبی است.

حاجی‌میرزایی بیشترین ارقام انگور آبی استان را کشمشی سفید و قرمز، عسکری، فخری و یاقوتی خواند و بیان کرد: مصارف انگور در استان بیشتر به صورت تازه خوری، سرکه، دوشاب، کشمش و مویز است.

وی یادآور شد: بیشترین سطح باغات دیم انگور استان مربوط به شهرستان های مریوان، بانه و سروآباد و بیشترین سطح باغات آبی این محصول هم در شهرستان های سنندج، بیجار و قروه است.

معاون امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان اظهار کرد: شهرستان مریوان با ۳۶ درصد تولید و ۲۷ درصد سطح زیر کشت انگور دیم جایگاه نخست این محصول را در سطح استان به خود اختصاص داده است.

یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کردستان وجود دارد که از این میزان ۵۶ هزار هکتار آن را باغات تشکیل داده است.

کردستان افزون بر تولید محصولات زارعی در تولید محصولات باغی هم چون گردو، گیلاس و انگور دارای رتبه های برتر در سطح کشور است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.