امام جمعه بیجار در گفتگو با بیجار بام ایران:: تبدیل استان کردستان از امنیتی به فرهنگی از بزرگترین برکات سفر رهبر انقلاب به کردستان است
حجت الاسلام علی مرادی امام جمعه بیجار با اشاره به سفر مقام معظم رهبری در اردیبهشت سال ۸۸ گفت: تبدیل استان کردستان از امنیتی به فرهنگی از بزرگترین برکات سفر رهبر انقلاب به کردستان است. حجت الاسلام علی مرادی امام جمعه بیجار در گفتگو با خبرنگار بیجار بام ایران ضمن گرامیداشت سالروز سفر پر خیر و برکت
حجت الاسلام علی مرادی امام جمعه بیجار با اشاره به سفر مقام معظم رهبری در اردیبهشت سال ۸۸ گفت: تبدیل استان کردستان از امنیتی به فرهنگی از بزرگترین برکات سفر رهبر انقلاب به کردستان است.
حجت الاسلام علی مرادی امام جمعه بیجار در گفتگو با خبرنگار بیجار بام ایران ضمن گرامیداشت سالروز سفر پر خیر و برکت رهبر اتقلاب به استان کردستان اظهار داشت: در اردیبهشت معطر سال ۸۸ به یمن برکت وجود رهبر انقلاب در استان کردستان برکات زیادی شامل این استان شد.
وی افزود: همینطور که می دانید به دلیل بدخواهی های نظام سلطه، با پیروزی انقلاب اسلامی استان کردستان مورد بغض و کینه بدخواهان نظام اسلامی قرار گرفت و این استان مورد هجمه ضد انقلاب و گروهک های منافقین که همه از نظام سلطه دستور می گرفتند واقع شد.
امام جمعه بیجار گفت: بر خلاف میل باطنی نظام اسلامی و به دلیل وجود گروهک های ضد انقلاب، استان کردستان به استان امنیتی تبدیل شد.
حجت الاسلام مرادی تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از همان بدو تشکیل به عقب ماندگی های اقصی نقاط کشور توجه ویژه داشت به ویژه استان کردستان که به دلیل نگاه غلط پوسیده شاهنشاهی به استان کم برخوردار تبدیل شده بود.
گروهک های ضد انقلاب مانع پیشرفت کردستان بودند
وی تاکید کرد: مردم استان کردستان این را بدانند در همان اوایل انقلاب اسلامی قبل از تشکیل جهاد سازندگی در کشور، زمانی که شهید بهشتی رییس شورای انقلاب اسلامی بودند گروهی عمرانی را برای استان کردستان جهت رصد کمبودها، نیازها و نقاط ضعف استان را احصاء کنند و برای پیشرفت و آبادانی تلاش شود، اما متاسفانه بخاطر حضور گروهک های ضد انقلاب گروه عمرانی نتوانستند اقدام موثری انجام دهند.
امام جمعه بیجار ادامه داد: ضد انقلاب در راس نظام سلطه نمی خواستند انقلاب اسلامی شکل بگیرد و ملت ایران به آسایش برسند که نمونه آن وجود گروهک های منافقین و ضد انقلاب در استان کردستان بود.
حجت الاسلام مرادی تصریح کرد: استان کردستان که عقب ماندگی های خیلی زیادی داشت که میراث نظام پوسیده شاهنشاهی بود و مصداق آن ۲۹ درصد مردم استان کردستان باسواد بودند، ۳۶۰ نفر دانشجو قبل از انقلاب از دیگر مصداق های عقب ماندگی کردستان در قبل از انقلاب است.
سفر رهبر انقلاب خیر و برکت در استان را رقم زد
وی گفت: استان کردستان بعد از تشکیل انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گرفت ، اما سفر مقام معظم رهبری در اردیبهشت سال ۸۸ نفسی تازه به استان بخشید و موجب خیر و برکت فراوان در تمامی زمینه ها شد.
امام جمعه بیجار با اشاره به برکات سفر مقام معظم رهبری در اردیبهشت سال ۸۸ به استان کردستان عنوان کرد: یکی از مهمترین برکات این سفر استان امنیتی کردستان به استان فرهنگی نام گرفت و همین موجب تغییر دیدگاه مردم کشور به این استان شد.
حجت الاسلام مرادی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب با توجه به ظرفیت وجود علما، ادبا، اهل فرهنگ، شعرا، اهل هنر، نویسندگان، فرمودند استان کردستان، یک استان فرهنگی است.
وی ادامه داد: با نامگذاری این استان به استان فرهنگی توجه به موقعیت ها، ظرفیت ها و داشته های استانی از سوی مردم استان مد نظر حضرت آقا بود و در دیدارهای متعدد به این پتانسیل ها و داشته های این استان از قبیل وجود نخبگان که میراث دار علمی و فرهنگی این استان هستند اشاره کردند.
انس و الفت در بین قومیت های مختلف کردستان از دستاورد سفر رهبر انقلاب به کردستان است
امام جمعه بیجاربا تاکید بر اینکه غفلت از داشته ها و باور خود به معضلی در استان کردستان تبدیل شده بود، اضافه کرد: تقویت احساس خودباوری مردم ازعنایت رهبر معظم انقلاب در سفر به استان کردستان است.
حجت الاسلام مرادی با بیان اینکه سفر رهبر معظم انقلاب در اردیبهشت سال ۸۸ موجب انس و الفت بین قومیت ها شد، افزود: رهبر انقلاب در این سفر فرمودند قومیت ها یک فرصت است.
وی خاطر نشان کرد: قبل از انقلاب وجود قومیت ها یک چالش بود و یادمان نرفته است افراد قومیت ها مختلف به جای تکیه بریکدیگر کارشان تمسخر، جوک سازی، تخریب، استهزاء و زیر سوال بردن یکدیگر بود و نظام سلطه هم به این مسائل دامن می زد که مقام معظم رهبری تنوع قومی در ایران و کردستان را یک تقاط مثبت مطرح کرد و انقلاب اسلامی را برگرفته زحمات مردم و این گروه ها، گویش ها باید تقویت کننده یکدیگر باشند.
سفر رهبر انقلاب موجب عمران و آبادانی کردستان شد
امام جمعه بیجار گفت: در کنار برکات معنوی، ارزشی و فرهنگی، سفر مقام معظم رهبری به کردستان موجب عمران و آبادانی شد.
حجت الاسلام مرادی بیان داشت: احداث و تکمیل سدها، احداث جاده ای بین شهری و روستایی، احداث و بازسازی مدارس، خانه سازی برای محرومین، تقویت کشاورزی، خدمات برق رسانی، آبرسانی، احداث خانه های بهداشت و تجهیز درمانگاه ها و بیمارستان های استان از برکات اقتصادی سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان است.
وی در قسمت دیگری از سخنان خود با اشاره به سفر تاریخی مقام معظم رهبری در تاریخ ۲۸ اردیبهشت به شهرستان بیجار گفت: رهبر انقلاب در این سفر شهرستان بیجار را مرکز ثقل تشیع استان کردستان نام بردند و فرمودند بیجار شهر ایثار، مجاهدت و فداکاری است.
امام جمعه بیجار عنوان کرد: سفر مقام معظم رهبری موجب عمران و آبادانی در شهر بیجار شد و امیدواریم مجدد شاهد سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان باشیم.
منبع:
http://bijarbameiran.com/news/4266/%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.html
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰