خبر حضور تیم پزشکی فوق تخصصی جراحی پلاستیک در شهرستان بیجار جهت درمان بیماران نیازمند موجب بارقه امید در چشمان خانواده های محروم استان کردستان شده است.
به گزارش خبرنگار بام ایران،ثریا مطهر نیا نامی است از یک معلم واقعی کسی که تمام زندگی خود را وقف دانش آموزانش کرده تا در این روز های سخت زندگی بتواند درمانگر درد آنها و خانواده هایشان باشد.
معلمی که بر خلاف وظیفه خود تمام زندگی خود را در راه دانش آموزانش گذاشته است ،کسی که با دل مهربان خود توانسته گوشه ای از غم دل کودکان بیمار را بزداید .
این شیر زن خطه گروس اقدام به شناسایی دانش آموزان بیمار و نیازمند این شهرستان نموده تا بتواند با کمک خیرین و تلاش شبانه روزی اش روزنه ای برای درمان درد کودکان ایجاد بکند.
ثریا مطهرنیا اکنون با تاسیس بنیاد خیریه مهر آفرین گروس گام در راهی نهاده است که هدف اصلیش جلب رضای خداوند متعال و کمک به محرومان است.
یکی از مهمترین اقدامات مدیر بنیاد خیریه مهر آفرین مهیا نمودن امکانات لازم جهت حضور تیم پزشکی فوق تخصصی جراحی پلاستیک در بیجار جهت مداوای بیماران نیازمند است.
به همین بهانه با حضور در دفتر بنیاد با این معلم فداکار به گفتگو نشسته ایم که در ادامه می خوانید.
معلم فداکار بیجاری،ثریا مطهرنیا،کمک به کودکان بیمار نیازمند،حضور تیم پزشکی جراحی فوق تخصص،بیجار
مطهرنیا در گفت و گو با خبرنگار بام ایران ،گفت:با پیگیری های بعمل آمده ،اکیپ پزشکی فوق تخصصی جراحی پلاستیک فک و بینی از روز ۱۴ اردیبهشت به سرپرستی دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی،رییس انجمن جراحان پلاستیک ایران به مدت چهار روز در بیجار به مداوای بیماران نیازمند می پردازند.
رنج و محرومیت همبازی کودکان مظلوم بیجار
وی افزود: تعداد کثیری از خانواده های نیازمند بیجار به دلیل محرومیت و فقر شدید قادر به مداوای فرزندان خود نیستند و حضور این تیم پزشکی بهترین فرصت برای این خانواده ها است که به صورت رایگان از خدمات پزشکی این گروه استفاده نمایند.
مدیر بنیاد خیریه مهر آفرین گروس با اشاره به تعداد زیاد کودکان و نوجوانانی بی بضاعت در روستاهای اطراف بیجار که از فقر و محرومیت رنج می برند،بیان داشت: این کودکان و نوجوانان سرمایه های آینده این مرز و بوم هستند و در همین سن به دلیل فقر مالی و نبود امکانات دچار افسردگی های شدیدی شده اند.
وی گفت: در یکی از روستاهای محروم دختر نوجوان ۱۵ ساله به دلیل شکاف عمیق کام قادر به تکلم نیست و خانواده اش به دلیل فقر مالی قادر به درمان وی نیستند و همین امر موجب افسردگی این نوجوان شده است.
مطهرنیا تصریح کرد: یکی از مشکلات مهم درمانی در این شهر عدم ماندگاری پزشکان متخصص است.
مدیر بنیاد خیریه مهر آفرین گروس خاطر نشان کرد: طی مذاکراتی که در ابتدا با دانشگاه علوم پزشکی کردستان داشتیم ،بنا بود که تنها بیماران نیازمند بیجاری مداوا شوند ،اما با توجه به اعلام نیاز دیگر شهرهای استان و در کل منطقه غرب کشور نیز بیماران پذیرش می شوند.
معلم فداکار بیجاری با تاکید بر اینکه مهمترین کار این تیم پزشکی درمان کودکانی است که از ناهنجاری های فک و صورت رنج می برند،افزود: تا کنون ۱۱۶ بیمار از شهرستان بیجار و ۱۶۸ بیمار از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان جهت درمان بیماری های فک و صورت معرفی شده اند.
وی همچنین گفت: تعداد زیادی نیز مراجعه کننده از استان همدان،کرمانشاه و شهرهای مرزی پاوه و بوکان جهت درمان بیماری فک و صورت ثبت نام کرده اند.
مدیر بنیاد خیریه مهر آفرین گروس با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۱۲۴ نفر از کودکان نیازمند تحت پوشش این موسسه هستند،خواستار کمک بیشتر مسولان برای مداوای بیماری این کودکان نیازمند شد.
لازم به ذکر است این کودکان چشم انتظار کمک خیرین هستند ،تا مانند کودکان دیگر بتوانند ،زندگی شان را ادامه دهند.
خیرینی که قصد دارند دست یاری به سوی این کودکان بیمار دراز کنند می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۵۰۷۶۶۳ بانک ملی به نام بنیاد خیریه مهر آفرین گروس واریز نمایند.
منبع خبر سایت بیجار بام ایران: http://bijarbameiran.com/news/626
تهیه و تنظیم: حسن صفیاری
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱