معاون آموزش مدرسه سفیران هدایت بیجار: طلاب در کنار تبلیغ سنتی دین در فضای مجازی نیز به تبلیغ معارف اسلامی بپردازند

معاون آموزش مدرسه سفیران هدایت بیجار گفت: خوشبختانه بسترهای مناسب برای استفاده طلاب از فضای مجازی در بحث تبلیغ مهیاست بنابراین پیشنهاد می کنیم که طلاب در کنار تبلیغ سنتی دین در فضای مجازی نیز به تبلیغ معارف اسلامی بپردازند. حجت الاسلام رضا خورشیدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از استان کردستان در سخنانی با

معاون آموزش مدرسه سفیران هدایت بیجار گفت: خوشبختانه بسترهای مناسب برای استفاده طلاب از فضای مجازی در بحث تبلیغ مهیاست بنابراین پیشنهاد می کنیم که طلاب در کنار تبلیغ سنتی دین در فضای مجازی نیز به تبلیغ معارف اسلامی بپردازند.
حجت الاسلام رضا خورشیدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از استان کردستان در سخنانی با اشاره به تهدیدات و فرصت های فضای مجازی، اظهار داشت: امروز به نوعی همه ما با فضای مجازی ارتباط داریم و اغلب کارهای روزانه ما به ویژه امور مالی و کسب اخبار با فضای مجازی انجام می گیرد تا جایی که بخش بزرگی از اخبار دنیا نیز توسط فضای مجازی به مخاطبین منتقل می شود.
معاون آموزش مدرسه سفیران هدایت بیجار گفت: بنابراین کسی نمی تواند منکر نقش حساس و حیاتی فضای مجازی در زندگی بشر امروز شود، لذا ضروری است که همه ما با فضای مجازی آشنایی درست و کامل و تخصصی داشته باشیم زیرا در صورت عدم آشنایی با این فضا دچار مشکلات بسیاری خواهیم شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: با این وجود عده ای در جامعه هستند که نسبت به فضای مجازی نظر منفی دارند و بالعکس عده ای دیگر، در فضای مجازی غرق شده اند که هر دو نوع تفکر کلا اشتباه است زیرا می توان فضای مجازی را مدیریت کرد و یا بالعکس با عدم مدیریت ما فضای مجازی می تواند به یک خطر بالقوه تبدیل شود.
حجت الاسلام خورشیدی عنوان کرد: اگر بتوانیم فضای مجازی را به خوبی مدیریت کنیم بسیاری از کارهای ما که در دهه های گذشته به صورت سنتی و دستی انجام می گرفت می توانیم در کمترین زمان ممکن آن را انجام دهیم ولی امروز این فضای مجازی است که فاصله ها را از بین برده است که این خود یک فرصت محسوب می شود.
وی عنوان کرد: از سوی دیگر افرادی که با فضای مجازی آشنایی درست و کاملی ندارند بی شک در خطر قرار می گیرند که بخشی از این خطرات برمی گردد به استحاله فکری و عقیدتی مخاطب.
این استاد حوزه علمیه گفت: اگر ما با فضای مجازی و ساختار ترکیبی و پیچیده آن آشنا نباشیم در حوزه خبر و اطلاعات دچار سردرگمی و استنباط اشتباه خواهیم شد بنابراین ضروری است که با فضای مجازی آشنا باشیم تا دچار مشکلات بزرگ در زندگی نشویم.
وی با تاکید بر اینکه امروز طلاب باید با سواد رسانه ای و فضای مجازی به صورت تخصصی آشنایی داشته باشند، عنوان کرد: فضای مجازی جدای از خطراتی که مخاطبین را تهدید می کند می تواند یک بستر مناسب برای کارهای تبلیغاتی در حوزه دین محسوب شود بنابراین از طلاب می خواهیم که توجه درست و کاملی به فضای مجازی داشته باشند و خود را با این محیط گسترده به خوبی آشنا سازند.
معاون آموزش مدرسه سفیران هدایت بیجار خاطرنشان کرد: امروز کار تبلیغ در حوزه فضای مجازی و در دنیای اینترنت به راحتی انجام می گیرد بنابراین طلابی در امر تبلیغ موفق هستند که در حوزه فضای مجازی و استفاده آن در حوزه تبلیغ تبحر داشته باشند.
این استاد حوزه علمیه در پایان سخنان خود یادآور شد: خوشبختانه بسترهای مناسب برای استفاده طلاب از فضای مجازی در بحث تبلیغ مهیاست بنابراین پیشنهاد می کنیم که طلاب در کنار تبلیغ سنتی دین در فضای مجازی نیز به تبلیغ معارف اسلامی بپردازند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰