کد خبر : 4150
تاریخ انتشار : شنبه 11 دی 1400 - 9:57

گردشگری گنج نهفته کردستان/ توسعه زیر ساخت های گردشگری موجب اشتغالزایی در کردستان می شود

گردشگری گنج نهفته کردستان/ توسعه زیر ساخت های گردشگری موجب اشتغالزایی در کردستان می شود

مناطق گردشگری و آثار تاریخی هر منطقه یکی از مهم ترین ظرفیت های درآمد پایدار و راه حل مناسب برای اشتغالزایی است که استان کردستان از این امر مستثنی نیست. گردشگری طرفیت مغفول مانده در کشور و استان کردستان است که نیازمند معرفی بهتر برای شناخته شدن است.طبق نظر کارشناسان توسعه زیر ساخت های گردشگری

مناطق گردشگری و آثار تاریخی هر منطقه یکی از مهم ترین ظرفیت های درآمد پایدار و راه حل مناسب برای اشتغالزایی است که استان کردستان از این امر مستثنی نیست.

گردشگری طرفیت مغفول مانده در کشور و استان کردستان است که نیازمند معرفی بهتر برای شناخته شدن است.طبق نظر کارشناسان توسعه زیر ساخت های گردشگری رکن مهم توسعه اقتصادی کشور است که این مهم در دولت جدید باید سرلوحه مسئولان استان کردستان جهت پیشرفت و توسعه فرهنگی و اقتصادی باشد.

استان کردستان با ثبت ۸۰۰ اثر تاریخی یکی از استان های فرهنگی کشور است که تا کنون آنگونه که شایسته است معرفی نشده و برخی مناطق گردشگری آن مورد غفلت واقع شده است.

آماده سازی زیر ساخت های گردشگری نیازمند برنامه ریزی مدون است

مجید قربانی یکی از فعالان گردشگری کردستان در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: ورود سزمایه گذاران یکی از مهم ترین عوامل توسعه گردشگری در استان کردستان است و توسعه گردشگری موجب بهبود زیر ساخت ها می شود و توجه به آن موجب اشتغالزایی و رشد اقتصادی استان می شود.

این فعال فرهنگی بیان داشت: هر کدام از شهرهای استان کردستان از مریوان گرفته تا بیجار و از قروه تا اورامانات دارای مناطق گردشگری بکری هستند که هر کدام می تواند زمینه اشتغالزایی تعدادی را فراهم کند به شرطی که با مسئولان با برنامه ریزی مدون و کارشناسی شده حرکت کنند.

قربانی عنوان کرد: شهرستان بیجار یکی از شهرهای قدیمی در شرق استان کردستان است که مناطق گردشگری مهمی را مانند گنجی در دل خود جای داده اما عدم رسیدگی و غفلت از آنها موجب نادیده گرفته شدن آنها شده است.

وی تصریح کرد: مسجد خسروآباد در ۴۵ کیلومتری این شهرستان یکی از مساجد قدیمی کشور است که دارای بنای تاریخی و بسیار زیبایی است که در دوره زندیان به دستور محمد امین خان گروسی ساخته شده که شامل مصلای تابستانی در ضلع شمالی، ایوان جنوبی و حجره هایی بررای استراحت طلاب و خادمین است. این اثر باستانی زیبا با شمارهٔ ثبت ۲۶۰۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

قربانی گفت: از مسئولان میراث فرهنگی استان کردستان می خواهیم با توجه به قرار گرفتن این مسجد در سر راه سفر عتبات عالیات به عنوان نقطه گردشگری شهرستان که می تواند موجب اشتغال پایدار و درآمد زایی پایدار شود توجه ویژه داشته باشند.

توسعه گردشگری کردستان مستلزم توجه به ظرفیت های موجود است

یعقوب گویلیان؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان در نشستی در نشست کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج که روز سه شنبه در سالن بهزیستی سنندج برگزار شد اظهار داشت: استان کردستان ۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، فرهنگی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول ، قنات ها و مکان های طبیعی شناسایی شده که از این تعداد ۹۳۰اثر آن به ثبت ملی رسیده است.

وی بابیان اینکه حوزه میراث فرهنگی و گردشگری حوزه فرا بخشی است ، افزود: ثبت جهانی هورامان موجب معرفی بهتر استان کردستان در سطح جهانی شده و این خود بهترین ظرفیت برای معرفی این استان متمدن است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان تصریح کرد: شروع فعالیت راه آهن کردستان و فرودگاه سقز از زیر ساخت های مهم رونق گردشگری در استان کردستان محسوب می شود.

گویلیان ادامه داد: حوزه توریسم درمانی یکی دیگر از بسترهای مهم گردشگری در استان کردستان محسوب می شود که تا کنون آنطور که شایسته است به آن پرداخته نشده است و نیازمند برنامه ریزی مدون و جامع است.

در دوران کرونا بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان به گردشگری کردستان خسارت وارد شده

وی در قسمت دیگری از سخنان خود به ضرر و زیان های بخش گردشگری در دوران کرونا اشاره کرد و بیان داشت: در طول دو سال و نیم گذشته حدود ۶۵۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان به گردشگری استان کردستان خسارت وارد شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان عنوان کرد: از آنجایی که یک استان مرزی است و شهرهای مانند بانه و مریوان به بازراهای شناخته شده در کشور مطرح شده اند، این انتظار را داریم تا بعد از کرونا دوباره مقصد گردشگران سایر استان های کشور قرار گرفته شود که نقش مهمی در اشتغالزایی و بهبود اقتصادی منطقه دارد.

وی تاکید کرد: جذب گردشگران عراقی یکی از دیگر راه های مهم توسعه مناطق گردشگری و ایجاد اشتغالزایی و درآمد پایدار است که قصد داریم با ایجاد راه های مناسب این زمینه را در استان کردستان فراهم کنیم.

 منبع:

http://bijarbameiran.com/news/4661/%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%86%D8%AC-%D9%86%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86_-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AC%D8%A8-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF.html

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.